ΚΟΥΤΙΑΥπάρχουν 18 υποκατηγορίες κουτιών, εκ των οποίων ξεχωρίζουν οι δύο ως τεχνολογικές καινοτομίες της ALUMIN ROLLS, αναγνωρισμένες με διπλώματα ευρεσιτεχνίας από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.

Με τις εν λόγω καινοτομίες κατάφερε η εταιρία να απομονώσει τον κρύο αέρα από την εσωτερική πλευρά του κουτιού, καθώς και τα τριξίματα που αυτό προκαλεί.

Τα κουτιά για τα συστήματα ρολών που παράγει ALUMIN ROLLS χωρίζονται στις εξής κατηγορίες:

  • Συστήματα επικαθήμενων ρολών: εντάσσονται μέσα στο κούφωμα και κατηγοριοποιούνται ανάλογα με το υλικό τους. Κατασκευάζουμε κουτιά αλουμινίου, PVC, αλλά και Thermo για μεγαλύτερη θερμομόνωση. Τα ρολά που κατασκευάζουμε μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν σε όλους τους τύπους κουφωμάτων, ενώ σε αυτά προσαρμόζεται και σήτα, εφόσον το επιθυμούμε.
  • Συστήματα εξωτερικών ρολών: τα κουτιά τοποθετούνται εξωτερικά του κουφώματος και κατασκευάζονται από προφίλ αλουμινίου. Τα εξωτερικά κουτιά χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο σε ανακαινίσεις υφιστάμενων κτιρίων αλλά και σε νέες κατασκευές, ενώ χαρακτηρίζονται από εύκολη πρόσβαση για επιδιόρθωση.
  • Thermo: Πρόκειται για θερμομονωτικά ρολά, τα οποία αποτελούν έναν τεχνολογικά προηγμένο τρόπο εξοικονόμησης ενέργειας. Τα θερμομονωτικά ρολά ALUMIN ROLLS είναι από τα πιο αξιόπιστα και αποδοτικά της παγκόσμιας αγοράς και ανταποκρίνονται σε όλες τις προϋποθέσεις που θέτει η πολιτεία.

Η ασφάλειά σας, η έμπνευσή μας!