ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙΔεδομένου ότι η τεχνολογία προχωρά, σχεδιάζουμε συνεχώς νέα προϊόντα και χρησιμοποιούμε αυτοματισμούς για τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας των πελατών μας.

Ειδικότερα στα συστήματα ρολών και γκαραζόπορτας μπορούμε να εφαρμόσουμε τους παρακάτω αυτοματισμούς:

  • Τηλεχειριστήρια: Ενδείκνυνται για τον έλεγχο του ρολού ή της γκαραζόπορτας από απόσταση χωρίς καλώδια. Στην πλειοψηφία τους τοποθετούνται εξωτερικά του κουτιού και μας δίνουν τη δυνατότητα ομαδοποίησης ρολών. Με απλούς ή κυλιόμενους κωδικούς για μεγαλύτερη ασφάλεια. Υπάρχουν τηλεχειριστήρια σε διάφορα σχέδια, μονοκάναλα ή πολυκάναλα για τον χειρισμό πολλών συσκευών ή και ομαδοποιήσεις. Παράλληλα, μπορείτε να επιλέξετε δέκτες τηλεχειρισμού που τοποθετούνται εσωτερικά του κουτιού για λόγους αισθητικής.
  • Αισθητήρες αέρος και φωτός: Οι αισθητήρες είναι τόσο ενσύρματοι όσο και ασύρματοι. Το ρολό κινείται αυτόματα χωρίς την παρέμβαση του χρήστη, όταν ανιχνεύσει την ποσότητα φωτός ή αέρα που έχουμε ρυθμίσει.
  • Φωτοκύτταρα Εποπτεύουν τον χώρο κάτω από το ρολό και όταν ανιχνεύσουν κάποια κίνηση ή εμπόδιο αντιστρέφουν την κίνηση του ρολού ή το ακινητοποιούν.
  • Συσκευές ασφαλείας: Συγκεκριμένα πρόκειται για το κουτί απασφάλισης, το οποίο τοποθετείται εξωτερικά του κουτιού και καλύπτει τη μανιβέλα για να μην έχει οποιοσδήποτε πρόσβαση σε αυτή, όταν το ρολό τοποθετηθεί εξωτερικά.
  • Ειδικοί διακόπτες: Οι διακόπτες, ενσύρματοι ή και ασύρματοι, διατίθενται σε διάφορα σχέδια και χρώματα και για διάφορες λειτουργίες (για παράδειγμα χρονοδιακόπτες).

Η ασφάλειά σας, η έμπνευσή μας!