Καλώς ήρθατε

στην ALUMINROLLS!


Με γνώμονα την ποιότητα και την υιοθέτηση των νέων τεχνολογιών, η ALUMIN ROLLS αποτελεί πρωτοπόρα εταιρεία στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την κατασκευή συστημάτων ρολών, γκαραζόπορτας και σήτας για το σπίτι και τον επαγγελματικό χώρο.

Με έδρα στο Σταυροχώρι του νομού Κιλκίς, η ALUMIN ROLLS στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο 6.000 τετραγωνικών μέτρων, με υπερσύγχρονες μηχανολογικές εγκαταστάσεις και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Με μακρόχρονη πείρα και τεχνογνωσία, η ALUMIN ROLLS έχει θεμελιώσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους συνεργάτες της, ενώ έχει σχεδιάσει καινοτόμα προϊόντα για τα οποία έχει λάβει διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Εγγύηση για την άψογη ποιότητα των προϊόντων που παράγει η εταιρεία είναι η εφαρμογή του συστήματος διαχείρισης ποιότητας EN ISO 9001:2000 για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την κατασκευή των προϊόντων της. Σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε και κατασκευάζουμε συστήματα ρολών, γκαραζόπορτας και σήτας με άξονα τη λειτουργικότητα, την ασφάλεια και την άριστη σχέση ποιότητας-τιμής.

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας.


Catalogue button gr

Η ασφάλειά σας, η έμπνευσή μας!